Start blokkering verwijderen

Immo off

 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitprogrammeren/uitschakellen van de start blokkering. in alle auto's vanaf 1995 tot heden zijn alle auto's uitgerust met een startblokkerings systeem. dit houd in dat uw sleutel een transponder chip heeft die ingeleerd is in de auto. op het moment dat u uw auto wilt starten leest de auto/leesring om het contact de sleutel uit. op het moment dat de auto de code uitleest en goedgekeurd wordt in de computer van de auto kan de auto starten. op dat moment wordt de brandstofpomp en ontsteking geactiveerd en uw auto zal starten.

 

Op het moment dat er dus een fout in dit systeem zit of in uw  auto (kapot/doorgebrand etc) zal uw auto niet meer starten. vaak komt dit voor bij oudere autos! 

 

wij zijn gespecialiseerd in het uitprogrammeren van dit systeem waardoor uw auto dus weer wil starten zonder dat hij een sleutel nodig heeft met start blokkerings chip. (uw auto weet simpelweg niet meer dat hij dit systeem heeft en zal dus altijd willen starten!!!)

 

wij zijn vooral gespecialiseerd in het uitschakelen van het  startblokkerings systeem van de oude types renault twingo!!

 

Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen.